måndag 29 november 2010

Första advent



Hoppas ni alla har haft en riktigt härlig första advent. Kan verkligen tänka mig att ni har riktig julkänsla där hemma med all snö. Här börjar det faktiskt också kännas jul. Förutom då att solen lyser för fullt fortfarande, så börjar det bli riktigt kallt, folk dekorerar med massa lampor i deras trädgårdar och hus, julmusik spelas lite här och var. Mmmm riktigt mysigt faktiskt.

Vi började dagen med en en riktig brakfrukost. Efter det åkte julskivan och förklädet på. Det var dags för adventsbak!!! Saffranskaka blev det och den blev sååååå god. Var till och med inne och bjöd Rebecca och Terry på en bit. Tänkte egentligen baka mandelskorpor också, men orkade inte så det får bli en annan dag.



Så det var sista dagen på denna långhelg. Nu blir nästa ledighet när vi kommer hem. Kommer nog bli ganska långa ensamma dagar här nu framöver. Eftersom Jocke inte har någon betald semester, blir det att han få jobba extra mycket nu fram tills vi åker. Men det känns som jag kan bita ihop nu, eftersom vi verkligen har något att se fram emot. Att få komma hem till alla nära och kära!!!!

Inga kommentarer: