söndag 26 december 2010

Fullt upp!!!

Efter en lång och uppbokad dag sitter vi nu hemma i Torskors kl. 00.30 framför tv:n och kan inte sova. Idag har verkligen jetlagen slagit till. Har varit så fruktansvärt trött precis hela dagen ändå går det inte att sova nu.

Vår dag började hemma hos familjen Persberg som bjöd på en supergod julfrukost. Jag trodde Noel och Thea skulle vara jätteblyga, efter att vi inte setts på 3 månader. Men nej då!! Vi välkomnades med leende och alla julklapparna tog de emot med glädje.




Blivande musiker kanske!!




Vid lunch åkte vi hem och somnade en kvart på soffan, sen var det vidare in till Jockes föräldrar dit även Jockes bror Palle med familj skulle komma. Gissa vad vi hittade på??!! Vi åt, förvånande va? Det var i alla fall jättegott.

Efter detta blev det en runda till mina underbara tjejer Maria och Linda för att säga hej. Åh vad det var roligt att träffa dem. Längtar så tills vi ska fira nyår tillsammans, då får jag umgås med dem en hel kväll.

Jockes första fråga idag när vi vaknade var vilken dag får vi slappa. På söndag sa jag, så imorgon blir det slapp hela dagen.

Inga kommentarer: