fredag 5 november 2010

"Låst in mig på hotellrummet" 4 November 2010

Igår blev det hiking precis hela dagen. Jag gick hemifrån kl. 10.40 och Jocke hämtade mig kl. 17.30. Jag kom inte ens ända till hotellet, för jag var så trött. Jag hade så ont i mina ben att jag inte orkade gå hela vägen. Men det var verkligen jätttefint. Så nu har jag gjort i stort sett hela San Francisco, vilket har varit helt fantastiskt. Jag får liksom inte nog. Skulle jag lägga in alla bilder jag tagit, så skulle ni fortfarande kolla.











När jag gick där så såg jag en liten strand längre ner. Jag såg att det var en person där nere, men tänkte att jag går ner. På vägen ner kom jag på, tänk om det är en nudist. Äsch strunt samma. Som tur är går det förbi en kille som kommer ner före mig. Och som ni ser, där är han precis bredvid den andra killen. Jag var väldigt glad att jag inte kom ner först för då hade jag sprungit precis på honom.



Den lilla vita pricken är nudisten.



Men det var inte allt. Det kom fler nudister på en annan strand, men jag kunde pusta ut eftersom det var klädda människor där också. Jag vet inte om jag är knäpp, men jag kan inte riktigt förstå gamla och unga för den delen (men det såg jag inga) mäniskor som går där helt nakna och slänger och hänger med det de har.



Annars var det helt underbar utsikt hela dagen... HA!!!

Här kan ni se hela vägen jag hikade, ända borta från bron. Så det var en bit.



Hittade detta, vet inte riktigt vad det är. Kankske nån minnesgrej för människor som omkommit bland klipporna eller i havet. Det stod varningar överallt att människor hade omkommit när de gett sig ut och klättra bland klipporna. Men jag höll mig bara till spåren.



På kvällen blev det supergod thaimat. Det är vad vi har levt på här, thaimat och italiensk mat. Inte nog med att staden är vacker, jag har heller aldrig haft några sådana matupplevelser som jag fått här. Helt ljuvligt!!



Idag har jag inte varit utanför dörren. Har ont i hela kroppen efter hikingen igår, så jag har bara slappat på hotellrummet. Längtar nästan hem lite, det är inte jättekul att vara på ett hotell och turista helt själv när Jocke är iväg. Så jag har pratat med mina nära och kära hemma, vilket är så kul. Är så glad att jag kan ha så mycket kontakt med alla där hemma.



Puss och kram!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Saknar dig jättemycket på jobbet! Vi ses efter jul många kramar Kristina

Anonym sa...

Åhh saknar dig med!!! Ser verkligen fram emot att komma tillbaka och jobba. Sak bli så kul att träffa er alla igen.

Massa kramar Mia