torsdag 14 oktober 2010

"Saknad" 13 Oktober 2010

Längtat efter alla där hemma är vad jag har gjort idag. Även om jag har det hur bra som helst här borta och är tillsammans med den underbaraste kille jag någonsin kunnat tänka mig, så har jag längtat efter alla där hemma idag. Dagarna går i stort sätt bra, jag tränar och tar mig runt och försöker "lära känna" staden, men ibland känner jag mig lite ensam på dagarna när Jocke jobbar.

Ändå har jag det väldigt bra. Mamma och pappa pratar jag med varje dag på kameran, mina vänner pratar jag med på facebook, mail, kamera och telefon flera gånger i veckan. Så det känns ändå väldigt bra.

Så även om jag är världens lyckligaste, så ska ni veta alla att jag saknar er och längtar tills jag får träffa er till jul igen.

Massa kärlek (som Eva-Lena brukar säga)Puss och kram till er alla!!!

1 kommentar:

Bloggmamman sa...

Förstår att du saknar alla, även om du får vara hos den underbaraste du vet! Men samtidigt är det ju också en stor omställning för dig att bara få vara och inte ha något jobb att gå till och fördriva lite tid med! Men man märker på hur du skriver att du är väldigt lycklig att du är där du är!Stor kram till dig! Jocke och Axel hälsar:)