söndag 16 februari 2014

Vår glada goa tjej är tillbaka!

Igår var det inte mycket med vår tjej! Hon sov 13 timmar över natten, ändå somnade hon i min famn direkt efter vällingen. Ja hon var helt lealös ocj orkade absolut ingenting.

Efter tre dagars magsjuka verkade det som vätskebrist nu hade slagit till. Vi pratade med sjukvårdsupplysningen som sa att vi skulle börja med vätskeersättning omedelbart och fortsätta ge henne var 5:e minut. Så gjorde vi i ett antal timmar!

Andra gången vi pratade med dem rekommenderade de att åka in till akuten om det var oförändrat på eftermiddagen. Eftersom hon fortfarande var väldigt slö, så bestämde vi oss för att åka in. Så fort vi satte oss i bilen blev hon givetvis jättepigg och pratade glatt hela vägen till sjukhuset. Det är väl självklart! Vi bestämde att ändå åka dit, även om jag var på väg att vända ett antal gånger. Väl där kollade de sänkan, som var bra, och hennes allmäntillstånd som också var helt ok. Det var bara att åka hem och fortsätta med vätskeersättning.


Idag har vår pigga tjej varit tillbaka. Aptiten och humöret är som vanligt igen! Full fart helt enkelt. Otroligt skönt eftersom vi åker till Karlskrona imorgon. Inte nog med det! Vi har även sett solen för första gången på jag vet inte hur länge. Lite vårkänslor kom allt!


Elnas nya favoritsyssla är att stå i lära gå-vagnen medans vi springer och puttar henne. Vi måste springa annars går det inte tillräckligt fort!


Inga kommentarer: