fredag 17 januari 2014

Imorgon hoppas vi på en bättre dag!

Vilken dag för vår lilla tjej!! Dagen började med att hon blev klämd i hakan av dragkedjan när vi skulle knäppa jackan. Det ledde till en riktigt förtvivlad tjej som inte alls förstod hur hennes föräldrar kunde göra så mot henne. Dåligt samvetet till max.

Dessutom var detta när vi skulle till BVC och ta spruta, eller två sprutor till och med. Ni kan ju gissa! En annu mer förtvivlad tjej som inte alls kunde fatta att Ann (BVC sköterskan) kunde vara så taskig, hon som alltid är så snäll. Inte ens såpbubblor funkade, utan krokodiltårarna rann för fullt.

När vi kom hem kom den vanliga Elna tillbaka och hon var på toppenhumör, tills vi på eftermiddagen tyckte att hon var lite varm. Hon kunde tydligen få lite feber efter sprutan, men den borde vara borta tills imorgon enligt Ann. Det hoppas vi verkligen då det vankas födelsedagskalas. Men jodå 39,4 och dosera med alvedon, sen o säng. Så 17.50 somnade vår lilla tjej helt förbi.

Nu håller vi tummarna att hon är på g imorgon igen, då det är kalasdags. Jocke och jag kan absolut inte äta upp alla kakor själva!

 

Inga kommentarer: