tisdag 13 augusti 2013

Att vara mamma innebär att oroa sig!

Idag har Elna varit och träffat farbror doktorn. Givetvis charmade hon både sköterskan och doktorn! Nej men kolla, det ser ut som hon har slingor var sköterskans kommentar. Det gör det ju! Hon var ju så mörk från början vår lilla tjej och har nu blivit jätteljus, så det ser verkligen ut som hon har slingor.

Allt var bra med vår lilla tjej! Men det var inte utan att jag gick därifrån med en liten klump i magen. Det där blåsljudet på hennes lilla hjärta är fortfarande kvar. Doktorn sa att det verkligen inte behöver vara någon fara, det är många som lever med det hela livet. Men för säkerhets skull skulle de kontakta Astrid Lindgrens sjukhus för att få reda på mer hur de ska följa upp det. Det var ju där vi gjorde ultraljud på hennes hjärta när hon bara var några veckor. Då var hjärtat så fint så!

Problemet är bara att jag inte är rätt person att handskas med sådana här saker. Jag ältar och funderar över allt! Därför finns det en viss oro i mig just nu, men ändå inte. Det är nog inte någon fara! Och vår lilla tjej är lika glad och tokig som alltid!



2 kommentarer:

Josefine sa...

Mia, det är KLART att du oroar dig. Det är ditt "jobb". Ibland undrar man om det är ens kall i livet att oroa sig. Är det inte blåsljud så kommer du oroa dig över något annat.

Jag tycker det är SÅ bra att det görs en uppföljning, även om det nog är som de säger; att det inte är något att oroa sig för.
Är hon pigg, glad och tokig så är det ett tecken på att hon mår bra - tror jag :)

Jag tror ävend et är så att man ältar för att kunna hantera vissa situationer, jag är likadan. Men har, sedan barnen kom, jobbat mycket på att tagga ner den biten lite:)
Kram!

Mia sa...

Jossan du har så rätt!! Jag jobbar också mycket med det! Man måste bara släppa kontrollen lite eller mycket kanske ;)

Tack för stödet fina du! Lova att höra av dig när du kommer upp i höst, så vi får träffas!!

Massa kramar!!