torsdag 30 maj 2013

Bebisbus och bebismys som vanligt!!

Dagen började med träning hemma för mig! Från och med idag blir det ett pass hemma på morgonen och ett pass ute eller på gym under dagen. Nu är det nämligen dags för de sista 10 kilona att försvinna, vilket verkar vara väldigt svårt. Så från och med idag är det stenhårt som gäller!! Framförallt träningen, men också maten så gott det går!

Vi har också hunnit med att träffa Elnas kompisar Josef och Tage och deras trevliga mammor. Så smått börjar de upptäcka varandra de där små liven. Det ska röras vid varandras händer, ansikte och hår! Elna har en tendens att låta väldigt mycket, eller skrika rättare sagt, då hon tycker hennes röst är väldigt spännande. Josef tyckte däremot det var mindre spännande, utan mer obehagligt så läppen började darra och det blev lite ledsamt. Ja man kan ju bara skratta åt dem, det sötaste vi har!!


Kvällarna blir det mest mys med pappa, eftersom han jobbar hela dagarna. Ikväll var tårna mycket spännande, då det var lättare att komma åt dem när hon satt i pappas knä! Är så underbart nu att se allt som bara upptäcks, upptäcks och upptäcks!!


Inga kommentarer: