fredag 30 september 2011

Vart ska det bära hän?

Knappt jag lagt märke till det själv, men igen är vi nere på ett nytt tio-tal i nedräkningen. Imorgon är det 75 dagar kvar att vara ifrån varandra. TJOHO!!! Ja och det börjar verkligen hända saker. Vi har börjat prata så smått om eventuella städer att bo i, vilket vi inte kommer besluta förrän vi vet hur det ser ut med jobb för Jocke. Viktigast är att Jocke får ett jobb, sen kommer vi flytta därefter. Jag som förskollärare kan ju jobba i stort vart som helst!

Borta i USA fortsätter Jocke att sälja av sina saker. Lådorna har börjat packas och staplas i lägenheten. Jocke har kollat upp frakt till alla saker som måste komma över till Sverige, vilket verkar vara billigare än vad vi trott. 1000-2000 dollar!! Vi hade nog ändå räknat med 20 0000 kr, vilket det inte behöver kosta. Mycket bra!!!

Så det blir en spännande vinter för både Jocke och mig. Mycket kommer att förändras i våra liv, den största förändringen är dock att vi ska skapa ett liv tillsammans. Men först ska han bara komma hem och vi ska ha en underbar jul och nyår med familj och vänner. Bara vara tillsammans innan alla måsten måste tas tag i. Men så underbart det ska bli att ta tag i alla måsten tillsammans, vart vi ska bo, det första vi måste ta tag i innan vi kan forma vidare vårt liv!! Så vi får se vart det bär hän!!

Vintern 2010


Inga kommentarer: