söndag 12 september 2010

"Nu är det avklarat" 11 September 2010

Kl. 04.00 ringde klockan imorse. Puh!! Det var bara att gå upp och ta en dusch, så man vaknade till. Sen tog vi plats i bilen och började köra.

Pappa körde och mamma åkte med. Jag har verkligen fått de underbaraste föräldrarna, som ställer upp i vått och torrt. Bäst är dem!!!
Vi stannade och fikade hos getterna vid Ekerödsrasten. Tillhör lite tradition att stanna här när vi är på väg åt detta hållet.

När jag kom till testet idag träffade jag en dansk tjej. Men allvarligt!!! Danska!? Jag kan inte förstå detta språk. Jag nickade och svarade ja på det mesta som ett jädra fån. För att säga att jag inte förstår, det finns ju inte. Nej då, då låtsas vi förstå istället och framstår som ett ännu större fån. Jag förstod i alla fall att hon skulle plugga i New York, men det var allt, kanske att hon var från Amsterdam också. Däremot verkar hon förstå allt jag säger och svarar och pratar på. Är det så? Förstår danskarna oss bättre än vad vi förstår dem? Eller är det bara jag helt enkelt, jag tycker det låter jättegrötigt.

Hur testet gick har jag verkligen ingen aning om. Jag svarade på allt, men på vissa moment var det sån tidspress att jag fick chansa på vissa frågor. Resultatet kommer nog om ca 1 månad. Men det är ändå så ljuvligt skönt att ha det över och bara kunna släppa allt vad plugg heter.

På kvällen blev det tjejfest hemma hos Maria. Jag blev så kär i lilla Sixten, hennes lilla katt. Jag är älskar ju katter, så jag kunde inte riktigt låta honom va.

Kolla in detta snacksbord som Maria bjöd på. Inte dåligt!!


Vi hade jättetrevligt. Men mina beslut om att gå ut eller inte gick som en berg- och dalbana. Till slut i alla fall bestämde jag mig för att ta nattbussen hem, för jag var så otroligt trött och imorgon kommer jag att känna att det var ett perfekt beslut.

De här små söta varelserna träffade jag på när jag väntade på bussen.
15 dagar kvar!!!

Puss och kram!!!

Inga kommentarer: